Lopende projecten

Lopende projecten

 

Gemaal Putten

EPC realiseert in opdracht van Ooms Construction voor het Waterschap Hollandse Delta de elektrotechnische en procesbesturingstechnische werkzaamheden ten behoeve van het gemaal.

De twee gemalen van Waterschap Hollandse Delta op het eiland Putten, De Volharding en De Biersum, zijn aan het einde van hun levensduur en dienen te worden vervangen. Besloten is de bemaling van Putten te moderniseren door onder meer de bouw van een nieuw gemaal dat qua capaciteit groot genoeg is voor heel Putten. Doordat deze op een nieuwe locatie wordt gebouwd, kan de bestaande bemaling functioneren tot het nieuwe gemaal is gerealiseerd. Lees verder en bekijk meer foto’s…..

 

Figeebrug Haarlem

De Figeebrug – de fietsbrug die de Waarderpolder moet verbinden met de stad – Vanuit de binnenstad naar de Gamma aan de Heringaweg kan straks via de Catharijnebrug, Harmenjansweg, Kick Smitweg naar Nieuwe Energie. Dan over de Industriehaven. De fietsbrug komt te liggen tussen de Minckelersweg en de Hendrik Figeeweg. Lees verder en bekijk meer foto’s…..

 

Electronic Power Control BV

Adres: Nieuwland Parc 14b
Postcode: 2952 DA
Plaats: Alblasserdam
Telefoon: 078 - 302 0000
E-mailadres: info@epc-groep.nl

Disclaimer

Lees hier onze disclaimer