Industriële automatisering

Electronic Power Control is een actieve speler op de groeiende markt van industriële automatisering. Wij ontwikkelen besturingssystemen van concept tot oplevering, waarbij we ons richten op PLC-gestuurde besturingen en frequentieregelaars die een belangrijke rol spelen in deze systemen.

Onze specialisatie ligt bij het ontwikkelen van besturingen voor industriële objecten, waaronder veel lieren, in opdracht van een van onze klanten. Hierbij zijn wij experts in het analyseren van de behoeften van de klant en het ontwerpen van kwalitatief hoogwaardige technische oplossingen.

Daarnaast hebben wij ruime ervaring in het updaten van machines, waarbij we nieuwe besturingsinstallaties ontwerpen om de efficiëntie van de machine te verbeteren. Samen met de klant kijken we naar de wensen en eisen en werken we deze uit tot een technische oplossing die aan alle vereisten voldoet.

Schermafbeelding 2023 05 24 om 10.45.04

Engineering: voor nieuwe of bestaande besturingsinstallaties.

Door onze brede ervaring in het ontwerpen van besturingsinstallatie voor bruggen en sluizen, kunnen wij complexe installaties ontwikkelen. In deze installaties combineren wij verschillende technieken met elkaar, denk hierbij bijvoorbeeld aan een CCTV-installatie gecombineerd met audio installaties of LED2 technieken. Complete automatische besturingen met PLC-technieken gecombineerd met frequentiegeregelde aandrijvingen en afstandsbedieningen. Kortom, het maakt voor onze specialisten niet uit hoe complex de installatie ook moet worden, zij staan klaar om de uitdaging hiermee aan te gaan.

Panelenbouw: Efficiënt en Betrouwbaar

EPC maakt panelen in onze eigen werkplaats. Samen met onze opdrachtgevers realiseren we elektrotechnische tekeningen en verzorgen we de complete panelenbouw, inclusief tests. We zijn ook gespecialiseerd in explosieveilige (EX) panelen.

Kies voor EPC voor efficiënte en hoogwaardige panelen, die aan al uw eisen voldoen.

IMG 0920

Inbedrijfstelling

Voor elektrotechnische besturingsinstallaties die in bedrijf gesteld dienen te worden biedt EPC uitkomst. Wij hebben een gespecialiseerd team van mensen die installaties in bedrijf stellen. Hierbij moet gedacht worden aan de volgende installaties: besturingsinstallatie, PLC besturingen en frequentieregelaars.

Kortom, het maakt voor onze specialisten niet uit hoe complex de installatie is die in bedrijf gesteld dient te worden, zij staan klaar om de uitdaging hiermee aan te gaan

Realisatie website: Graficomedia.nl