VAN HARTE WELKOM OP ONS
25-JARIG JUBILEUM!

Met genoegen nodigen we je uit om het 25-jarig jubileum van EPC met ons te vieren. Je bent van harte welkom op zaterdag 1 juni 2024. Het feest vangt om 15:00uur aan.
Op deze pagina;
www.epc-groep.nl/1juni kun je alle informatie vinden.

Dit jubileumfeest is een bijzondere gelegenheid om terug te kijken op de afgelopen jaren, ons nieuwe pand te bekijken en onder het genot van een hapje en een drankje, die je bij de verschillende bars en foodtrucks kunt krijgen, elkaar te onmoeten en te genieten van live-muziek. 

Ook is na jaren van toewijding en inzet het moment gekomen dat wij afscheid nemen van Dirk de Rover, de oprichter van EPC. Ter gelegenheid van zijn pensionering nodigen we je uit om zijn betekenisvolle jaren bij EPC samen te vieren.

Parkeren kan op loopafstand, op het parkeerterrein van Staay. Dit is een straat verder dan de afslag naar EPC, zie verdere instructies onderaan deze pagina.

Mocht je een attentie willen geven, lees dan verder voor een cadeautip; een donatie aan de stichting Child of Hope.

We zien uit naar jouw komst!
Mocht u vragen hebben, dan kunt u deze in het formulier onderaan deze pagina stellen. 

Feestelijke groet,

Namens het hele EPC-team

Scherm­afbeelding 2024 04 16 om 15.56.34

Child of Hope

Mocht je een attentie willen geven, dan zouden wij het waarderen als je dit in de vorm van een gift naar de stichting Child of Hope wilt doen.  

Deze stichting heeft als doel kinderen in landen als Uganda en Roemenië hoop te bieden in omstandigheden waar de hoop verdwenen is. Deze stichting richt zich op educatie omdat onderwijs levens structureel veranderd.

Website: www.childofhope.nl
IBAN: NL71RABO0319770141
T.n.v: Child of Hope
ANBI: 82342

Kinderplezier!

Uiteraard hebben we ook aan de jonge feestgangers gedacht. Je kunt je laten schminken, of de mooiste creaties laten maken door een ballonnenkunstenaar, chillen in de filmruimte, of racen in het racehonk. Daarnaast staat er een airhockeytafel en als klap op de vuurpijl is er een bungee trampoline waar je je stoerste tricks kunt showen. 

We kijken naar jullie uit!

PARKEREN

Parkeren

Alle genodigden kunnen parkeren op het parkeerterrein van Staay, dit terrein is een straat verder dan de locatie van EPC. Dit parkeerterrein is op ongeveer 2 minuten loopafstand. Op deze afbeelding zie je de exacte locatie. 

Contact

Heeft u vragen naar aanleiding van de uitnodiging, neemt u dan gerust contact met ons op. 

Telefoonnummer: 078 – 302 0000
E-mailadres: info@epc-groep.nl

Adres:
EPC
Nieuwland Parc 14B
2952 DA Alblasserdam

lees hier onze Privacyverklaring  met betrekking tot het gebruik van uw persoonlijke gegevens

Contactformulier

Realisatie website: Graficomedia.nl