Nieuwbouw

Van engineering tot oplevering, en alles wat hiertussen zit.

De ruime ervaring in scheepselectronica, bruggen, sluizen, gemalen en bediencentrales, maakt EPC een betrouwbare partner bij nieuw te bouwen objecten.

Bekijk bij projecten een aantal van de objecten die we in de afgelopen jaren opgeleverd hebben.

Bekijk projecten

Renovatie

Bewegende objecten zijn onderhevig aan slijtage en techniek blijft in ontwikkeling.

 EPC levert innovatieve oplossingen voor de verbouw of renovatie van elektrotechnische installaties.

Bent u op zoek naar een betrouwbaar en deskundig elektrotechnisch bedrijf? Neem dan vrijblijvend contact op met EPC.

Lees meer

Schermafbeelding 2023 05 24 om 10.45.04

Engineering: voor nieuwe of bestaande besturingsinstallaties.

Door onze brede ervaring in het ontwerpen van besturingsinstallatie voor bruggen en sluizen, kunnen wij complexe installaties ontwikkelen. In deze installaties combineren wij verschillende technieken met elkaar, denk hierbij bijvoorbeeld aan een CCTV-installatie gecombineerd met audio installaties of LED2 technieken. Complete automatische besturingen met PLC-technieken gecombineerd met frequentiegeregelde aandrijvingen en afstandsbedieningen. Kortom, het maakt voor onze specialisten niet uit hoe complex de installatie ook moet worden, zij staan klaar om de uitdaging hiermee aan te gaan.

Bekijken

Panelenbouw: Efficiënt en Betrouwbaar

EPC maakt panelen in onze eigen werkplaats. Samen met onze opdrachtgevers realiseren we elektrotechnische tekeningen en verzorgen we de complete panelenbouw, inclusief tests. We zijn ook gespecialiseerd in explosieveilige (EX) panelen.

Kies voor EPC voor efficiënte en hoogwaardige panelen, die aan al uw eisen voldoen.

Bekijken
Contact
IMG 0920

Inbedrijfsstelling

Voor elektrotechnische besturingsinstallaties die in bedrijf gesteld dienen te worden biedt EPC uitkomst. Wij hebben een gespecialiseerd team van mensen die installaties in bedrijf stellen. Hierbij moet gedacht worden aan de volgende installaties: besturingsinstallatie, PLC besturingen en frequentieregelaars.

Kortom, het maakt voor onze specialisten niet uit hoe complex de installatie is die in bedrijf gesteld dient te worden, zij staan klaar om de uitdaging hiermee aan te gaan

Bekijken

Realisatie website: Graficomedia.nl