Werken bij EPC

Met een team van ongeveer dertig medewerkers, bouwen we mee aan de toekomst van het uitgebreide wegen en water-netwerk van Nederland. Daarnaast voeren we jaarlijks enkele projecten uit in het buitenland. Ons team is dynamisch en flexibel en bestaat uit diverse specialisten die hun vakgebied verstaan.

Kenmerkend voor ons team is de onderlinge verbinding en samenhorigheid. Eenmaal werkzaam bij EPC, is er nog weinig verloop. De gezellige werksfeer en inzet van elkaars kwaliteiten maakt het tot een hecht en goed op elkaar afgestemd team. Ben jij op zoek naar een goede werksfeer? Kom dan eens kennismaken met ons.

Vacatures

Bekijk hier de functies die we open hebben staan. 

Druk2023vacature 01

IMG 0920

Stage of afstuderen

Ben je op zoek naar een afstudeerplek of stageplaats? Maak dan kennis met EPC. 

Volg je op dit moment een technische studie en ben je op zoek naar een interessant bedrijf om kennis te maken met de industriële automatisering, dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij bieden de mogelijkheid om een stage te volgen bij ons ook staan we open voor studenten die een afstudeeropdracht moeten gaan vervullen.

Wij vinden het een uitdaging om studenten kennis te laten maken met de vakgebieden waarin wij werkzaam zijn. Binnen ons bedrijf zal er een persoonlijke begeleider ter beschikking worden gesteld die je het gehele traject zal begeleiden.

Erkenningsbordje download

Erkend Leerbedrijf - S-BB.nl

EPC is een erkend leerbedrijf.

Ben je op zoek naar een erkend leerbedrijf? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Wij begeleiden leerlingen en studenten tijdens hun opleiding. Door in het werkveld kennis en ervaring op te doen, kun je na je opleiding vakkundig aan de slag in de elektrotechnische sector. Veel studenten blijven na hun opleiding werkzaam bij EPC en maken deel uit van ons hechte team medewerkers.

CERTIFICERING
EN VEILIGHEID

Binnen Electronic Power Control staan veiligheid en kwaliteit hoog in het vaandel. Wij zijn VCA** en ISO 9001 gecertificeerd, wij zijn continu bezig met het verbeteren van onze kwaliteit en het waarborgen van de veiligheid van onze medewerkers.

Bekijken
Aanmelden

Opleiding en Training

Onze werknemers krijgen de mogelijkheid om verschillende trainingen te volgen, een heftruckcursus, een rijvaardigheidscursus, VCA, BHV, EHBO. Ook voor het aandragen van eigen trainingen en opleidingstrajecten is er ruimte. 

Sport en Gezondheid

Schermafbeelding 2023 05 16 om 12.39.04

Gezondheid en vitaliteit is belangrijk voor iedereen, dus ook voor onze werknemers. Wekelijk wordt er een flinke fruitschaal met verse soorten seizoensfruit bezorgd voor het personeel. Daarnaast doen we als werknemers graag mee aan sportactiviteiten, waaronder het jaarlijkse bedrijventoernooi beachvolleybal, wat georganiseerd wordt door Sliedrecht Sport. 

Realisatie website: Graficomedia.nl