VAN HARTE WELKOM OP ONS
25-JARIG JUBILEUM!

Met genoegen nodigen wij u uit om het 25-jarig jubileum van EPC met ons te vieren. U bent van harte welkom op vrijdag 31 mei 2024. De inloop is vanaf 15:00 uur, om 16:00 uur start het programma.
Op deze pagina;
www.epc-groep.nl/31mei kunt u alle informatie vinden.

Dit jubileumfeest is een bijzondere gelegenheid om terug te kijken op de afgelopen jaren, ons nieuwe pand te bekijken en onder het genot van een hapje en een drankje, die u bij de verschillende bars en foodtrucks kunt krijgen, elkaar te onmoeten en te genieten van live-muziek. Rond 21:00 uur zal het feest ten einde zijn.

Ook is na jaren van toewijding en inzet het moment gekomen dat wij afscheid nemen van Dirk de Rover, de oprichter van EPC. Ook ter gelegenheid van zijn pensionering nodigen we u uit om zijn betekenisvolle jaren bij EPC samen te vieren.

U kunt op loopafstand parkeren, op het parkeerterrein van Staay. Dit is een straat verder dan de afslag naar EPC, zie verdere instructies onderaan deze pagina.

Mocht u een attentie willen geven, lees dan verder voor een cadeautip; een donatie aan de stichting Child of Hope.

Graag horen we voor 6 mei of u aanwezig bent op ons jubileumfeest.  We zien uit naar uw komst!

Mocht u niet aanwezig kunnen zijn, dan horen we dat ook graag. U kunt dat aangeven in het formulier onderaan deze pagina. 

Feestelijke groet,

Namens het hele EPC-team

Scherm­afbeelding 2024 04 16 om 15.56.34

Child of Hope

Mocht u een attentie willen geven, dan zouden wij het waarderen als u dit in de vorm van een gift naar de stichting Child of Hope wilt doen.  

Deze stichting heeft als doel kinderen in landen als Uganda en Roemenië hoop te bieden in omstandigheden waar de hoop verdwenen is. Deze stichting richt zich op educatie omdat onderwijs levens structureel veranderd.

Website: www.childofhope.nl
IBAN: NL71RABO0319770141
T.n.v: Child of Hope
ANBI: 82342

PARKEREN

Parkeren 

Alle genodigden kunnen parkeren op het parkeerterrein van Staay. Dit terrein is een straat verder dan de locatie van EPC en op ongeveer 2 minuten loopafstand. Op de afbeelding ziet u de exacte locatie. 

Aanmeldformulier 31 mei 2024

Contact

Heeft u vragen naar aanleiding van de uitnodiging, neemt u dan gerust contact met ons op. 

Telefoonnummer: 078 – 302 0000
E-mailadres: info@epc-groep.nl

Adres:
EPC
Nieuwland Parc 14B
2952 DA Alblasserdam

lees hier onze Privacyverklaring  met betrekking tot het gebruik van uw persoonlijke gegevens

Realisatie website: Graficomedia.nl